#WW - 2 | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW - 2

Assalamualaikum...



DICORET OLEH :


22 comments

January 9, 2013 at 11:04 AM

buat KA senyum pagi ni

January 9, 2013 at 11:12 AM

alhamdullilah, senyum sokmo KA :)

January 9, 2013 at 11:27 AM

yup mmg the best thing in life kalau dapat semua tu kannnn ;)

January 9, 2013 at 11:31 AM

betul tu Mak Dara, heee. insyallah, semua orang akan dapat peluang ni :))

January 9, 2013 at 11:51 AM

so true... hehe.

January 9, 2013 at 11:57 AM

heee righto :)

January 9, 2013 at 12:32 PM

semalam blog awk tak boleh bukak..0 awk tukar domain .my ek ? sy ade register bulan 12 hari tu lepas tu masuk emel die tulis berjaya nak suh sy install sendiri , tak pandai lah pulak , so terbatal lh hasrat murni itu huhu

January 9, 2013 at 1:05 PM

Aah, masalah domain ni. ingatkan dah boleh guna semalam. aishh tension la pasal domain ni. orang dah poyo2 nak guna ni. hee. awak pun tak buat ek? saya kena refer sifu saya- Encik Orga :)

January 9, 2013 at 1:32 PM

patuttla x blh bukak semalam .lepas tu saya pun malas nak fikir-fikir dah..dulu fida pun excited giler hihi

January 9, 2013 at 1:40 PM

Ahaha, samalah. sheila dah down ni. taktau nk buat camne. semua peraturannya sheila dah ikut. tetap tak menjadi.

January 9, 2013 at 2:32 PM

Betul tu Sheila..

January 9, 2013 at 2:36 PM

terima kasih ibu :)

January 9, 2013 at 3:33 PM

Setuju bangat! :D

January 9, 2013 at 3:33 PM

thank you sis! :)

January 9, 2013 at 8:29 PM

Agreed! ^___^

January 10, 2013 at 9:16 AM

SENYUM... TAK PERLU KATA APA-APA.. :D

January 10, 2013 at 9:45 AM

heheh betul2 =) pakej kalau semua ade barulah best

January 10, 2013 at 10:51 AM

heee ^^

January 10, 2013 at 10:51 AM

hee, senyum sokmo dia :)

January 10, 2013 at 10:52 AM

righto peeja!
insyallah, jika diberikan rezeki akak nak family yang besar :)

January 17, 2013 at 12:40 AM

sweet kalau semua dlm gengaman......

January 17, 2013 at 10:56 AM

insyallah, berusaha keras ye :)

Post a Comment