PERCUMA DOMAIN [MY] *terhad* | norsheilasalleh.blogspot.com

PERCUMA DOMAIN [MY] *terhad*

Assalamualaikum...

Pagi tadi, buka gmail dapat email daripada AsiaHost...



Perhatian kepada pelanggan Asiahost,
Kami amat berterima kasih ke atas tempahan anda terhadap domain .my, sekali lagi kami ingin meminta maaf ke atas tempahan yang diproses lewat kerana kami menerima terlalu banyak tempahan yang tidak menepati syarat utama dari pihak .my DOMAIN REGISTRY.

Kami berbesar hati ingin memaklumkan bahawa kami telah menerima lanjutan dari progam yang kami laksanakan sebelum ini sebanyak 1500 kuata domain yang berakhir dengan .my. kali ini kami akan memberikan lagi 2000 kuata secara percuma kepada mana-mana warga Malaysia yang berumur 18 sehingga 45 tahun terutama kepada blogger di Malaysia.

Kami ingin meminta pertolongan dari anda untuk menyebarkan berita gembira ini kepada semua warga blogger di Malaysia. Anda perlu sebarkan maklumat ini di halaman blog anda untuk membantu blogger lain mendapat peluang besar ini. Untuk maklumat anda, domain .my dijual dipasaran dengan harga RM120.00 dan dalam progam yang dianjurkan oleh 1MYID ini anda hanya perlu membayar yuran tahunan pada tahun ke-2 dan tahun seterusnya RM20.00 sahaja.

Maklumat Penting : domain ini hanya untuk rakyat Malaysia yang berumur 18 – 45 tahun sahaja. Sila isikan nama penuh seperti didalam kad pengenalan. Segala maklumat yang meragukan dan tidak menepati syarat serta tidak padan daripada maklumat dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) tidak akan di proses. Proses tempahan akan mengambil masa yang sedikit lama bergantung jumlah pendaftaran. Domain yang didaftar tetap akan diberi secara percuma. Sila gunakan promotion code "belia"

p/s: so apa lagi nak ditunggu kan? daftarlah pada yang berminat! terhad kepada 2000 blogger bertuah sahaja . Korang boleh try check domain yang korang nak guna di tepi sidebar blog aku ye.

DICORET OLEH :

4 comments

January 15, 2013 at 11:44 PM

hurm.. macam best pulak ni..hehehehe

January 16, 2013 at 12:59 AM

ONE DAY...

January 16, 2013 at 10:06 AM

awak bukan dah pakai domain ke. hehehehe

January 16, 2013 at 10:07 AM

insyallah :)

Post a Comment