HARI ISTIMEWA BAPA MERTUAKU ! | norsheilasalleh.blogspot.com

HARI ISTIMEWA BAPA MERTUAKU !

Assalamualaikum...

[10/01/2013] Alhamdullilah syukur, selang 26 hari daripada hari kelahiran mak mertua, hari ini adalah hari kelahiran ayah mertuaku pula. Wee! Semoga ayah sentiasa sihat walafiat dan dimurahkan rezeki, insyallah. Sheila dan Hadi sayang ayah dan mak sentiasa :)



DICORET OLEH :


16 comments

January 10, 2013 at 8:40 PM

BAGUS.. BAGUS.. MENANTU SIAPA LA NI..

January 10, 2013 at 10:28 PM

fida pun sayang mommy and daddy (pasangan mertuaku) tapi calon husband tak ada lagi :p

January 11, 2013 at 2:12 AM

aminnnnn sheila, moga dorang sentiasa sihat dan bertenaga :)
sheila, ni pon blog sheila eh?
http://apriljune2011.blogspot.com/

January 11, 2013 at 10:16 AM

hehe menantu diorang ler. hihii ;p

January 11, 2013 at 10:21 AM

hihi memadailah sayang ibu ayah sendiri dulu. hehe insyallah jodoh fida akan sampai juga, sheila doakan yang terbaik untuk fida ye yang :)

January 11, 2013 at 10:22 AM

terima kasih nadia, hehehe. ehh mana dapat link blog ni? malunya kita.. aah itu blog B2B kita hihihi ;p

January 11, 2013 at 11:14 AM

insyaallah amin :) :)

January 11, 2013 at 11:16 AM

alhamdullilah :)

January 11, 2013 at 11:18 AM

Amin...semoga meraka berada dlm keadaan sihat selalu dan bahagia di samping keluarga tercinta :D

January 11, 2013 at 11:23 AM

terima kasih kak. insyallah. mudah-mudahan :)

January 11, 2013 at 12:29 PM

tumpang hepi bila kawan2 bahagia kan. Epy bithday for bot of yr parents in law ye

January 11, 2013 at 1:20 PM

alhamdullilah. sheila pun turut happy! terima kasih KA atas ucapan untuk mertua sheila :)

January 11, 2013 at 5:36 PM

sama beday dgn hubby za r.. :)

January 11, 2013 at 5:41 PM

aah lah za. sheila baru perasan. heee :)

January 11, 2013 at 7:25 PM

hihi haii saya dah lukis hrp suka :D

January 14, 2013 at 12:49 PM

suka sgt! thanks dilla baik hati ♥

Post a Comment