EHH SAYA MENANG MOTOR??? | norsheilasalleh.blogspot.com

EHH SAYA MENANG MOTOR???

Assalamualaikum...


Sila abaikan tajuk kat atas. Gimik lebih je tu. hahahhahaha. Alhamdullilah syukur ke hadrat Ilahi. Ini kemenangan pertama untuk tahun 2013 ni. Terima kasih banyak Kak Akmar yang sudi memilih sheila sebagai salah seorang pemenang. Menang baju katanya. Hehe. Cepat aje aku hantar email details semua. Amboiii nampak benar kalut. ngee. Ekkk... tak sabar nak dapat parcel. Selalu sangat kat ofis aku received parcel bukan untuk aku. hahaa motif sangat (T_T)

Kak Akmar sila jangan berputus asa sebab tak menang Iphone 5, insyallah ada rezeki lain buat kak Akmar ya. Sheila suka tengok kak Akmar dah bertudung sekarang! Semoga hidup kak Akmar dan Qashrin lebih bahagia dan sihat walafiat :)

DICORET OLEH :


12 comments

January 29, 2013 at 3:29 PM

TAHNIAH BUAT KAMU..

January 29, 2013 at 3:37 PM

terima kasih fairus :)

January 29, 2013 at 3:54 PM

tahniaahh shiela.. wah. menang2. best. kalo menang moto betul2 lagi best. hihi~

January 29, 2013 at 3:57 PM

sheila pun rasa kalau menang motor lagi gempak tak ingat! hahaha terima kasih kakak Maria, hehehe :)

January 29, 2013 at 4:19 PM

hehe...ingatkan menang motor tadi...tapii menang baju lagi bestt kan, dapat penuhkan lemari lagii...hehe

January 29, 2013 at 4:58 PM

betul2, hahha sorry saja gebang je tajuk tu. hahahaha. tak sabar nak penuhkan almari baju. hahahahahha

January 29, 2013 at 7:32 PM

Tahniah Sheila! ^_^

January 30, 2013 at 8:43 AM

Terima kasih menyertai GA Kak Akmar...Heheh Thanks ye..

January 30, 2013 at 11:31 AM

hehe. terima kasih mieza :)

January 30, 2013 at 11:33 AM

sama2 kasih kak Akmar. hee.

January 30, 2013 at 10:19 PM

bestnyeee ! ingat betul2 menang motor.. hehe baju bes lah boleh pakai :D

February 7, 2013 at 10:26 AM

tahu takpe, penuh lah almari sheila pasni. tiap2 minggu ada je baju baru hahahahahha

Post a Comment