STEAMBOAT TERMURAH DI KUANG ! | norsheilasalleh.blogspot.com

STEAMBOAT TERMURAH DI KUANG !

Assalamualaikum...


Nampak banner bapok besar ni? hee. First time datang sini, hasil tangkap muat oleh Ila (adik ipar kepada kakak ipar ku). Nak datang sini kena booking dulu! Sebab sini memang sentiasa pack dengan orang yang berselera besar macam kitorang. Huewhuew! Kitorang seramai 6 orang suami isteri gerak daripada rumah jam 8 malam. Lebih kurang 15 minit sampai sebab lokasi ni sangat dekat dengan rumah. hihi. Siapa kata murah tak sedap? Terbukti ok, perut masing-masing macam sarat mengandung lepas lebih kurang 2 jam makan! hahahaha. Layan gambar kat bawah! Scroll down ;-

akak ipar, Kak Alia & suaminya Abg Azli
Ila dan suaminya, Nan
saya dan suami saya! huewhew
tempat desert & rojak buah-buahan,
bahagian makanan untuk steamboat lupa nak snap psl jauh sgt!
meja baru bubuh makanan tu (",)

Masyallah, masih lagi terasa kenyang sampai sekarang! hihi *tipu belaka* Berpuluh pinggan atas meja tu masa kitorang nak balik baru perasan. hahaha. Aku siap simpan perut kosong daripada pagi semata-mata nak lahap banyak malam tadi. Terbaik lah! Kalau ada sesiapa nak try sini, boleh contact no bawah, aku dah siapkan sekali peta dari google map. Tau reti guna, boleh tanya aku. Aku tunjukkan jalan kebenaran. Ewahhh! 

Kafe D'Manggis
Tempahan / Pertanyaan :
03-60386844 / 019-2331973
satu kepala dia cas RM20.00

DICORET OLEH : 

32 comments

January 14, 2013 at 2:53 PM

jauh nau.. huhu (T___T)

January 14, 2013 at 2:55 PM

sedapnya ... mkn smpai kenyang erk ^^

January 14, 2013 at 2:55 PM

jauh tu yang sedap kak reen! heeee ;p

January 14, 2013 at 2:56 PM

aah, terlebih kenyang. tag line restoran ni 'makan sampai lebam' sangat berhasil :)

January 14, 2013 at 2:58 PM

saya dah pernah pegi, makanan dia memang best sangat2!

January 14, 2013 at 3:01 PM

ehh ada geng! heee sedap dan berbaloi kan makan situ? hehhe

January 14, 2013 at 3:35 PM

bestnya...suka gak akk mkn steamboat nie tp tulah jauhnya Kuang..hihihi...

January 14, 2013 at 3:36 PM

hihi. kalau nak yang dekat, masak sndri. hihi. murah kak, berbaloi makan ramai2 dengan family ke.. akak duk mana ye?

January 14, 2013 at 4:01 PM

perghhhhh boleh belanja mak dara lepas ni hehe

January 14, 2013 at 4:03 PM

wah besnyer memg happening sgt,hihih xsemestinya murah xsedap kan kak=)

January 14, 2013 at 4:08 PM

insyallah Mak Dara, datang Sungai Buloh kasitau bolehlah sheila belanja. hehehehe :)

January 14, 2013 at 4:09 PM

hehehe betul tu peeja! seronok makan murah dah sedap sekaligus! hehehe wajib cuba peeja :)

January 14, 2013 at 8:25 PM

mcm banyakny mee tu..

January 14, 2013 at 8:40 PM

KY belum pernah makan stimbot ni..macam manalah rasanya hihi

January 14, 2013 at 8:46 PM

wah leh try ni...QH mmg suka wat rancangan JJCM sdri..hihi...tq bkongsi info kedai mkn ni..

January 14, 2013 at 9:15 PM

walupun nad org selngor..tp x penh p lagi..apsni kne p..hehe

January 14, 2013 at 9:43 PM

Menarik jugak ni. InsyaAllah akan sampai la nanti kat tempat ni.

January 14, 2013 at 11:45 PM

TAK BIASA MAKAN PELIK2 NI.. TAK PERNAH MAKAN STEAMBOAT..

January 15, 2013 at 12:37 AM

wow wow wow wow.. nak kena try ni.. hehehehe

January 15, 2013 at 9:57 AM

banyak sangat, overload atas meja tu. hihi

January 15, 2013 at 9:58 AM

hehe, rasa biasa je kak. tapi bila dah makan beramai camni, confirm seronok tahap ke-8! hahaha. harus cuba ye :)

January 15, 2013 at 9:58 AM

alhamdullilah, mmg niat nak berkongsi dgn kawan2. hehe. harus cuba ye QH! hehehehe pastu leh comment2 :)

January 15, 2013 at 9:59 AM

hihi. nad duduk mana area Selangor? hee nanti cuba bila kelapangan waktu ye. hehe :)

January 15, 2013 at 9:59 AM

nanti kalau dah sampai, bagitau. hehe. nak tahu apa komen amirofie pula :)

January 15, 2013 at 10:00 AM

tak berapa pelik pun fairus. cubalah sekali, bawa anak isteri. insyallah puas hati bila makan :)

January 15, 2013 at 10:00 AM

WAJIB boni cuba! hehehhehehehehehe

January 15, 2013 at 1:30 PM

tak nak tanya sebab dah reti :p

January 15, 2013 at 1:34 PM

amboiii mentang2 dia reti guna. miahahhahaha ;p

January 16, 2013 at 4:32 PM

sedapnyeee... :D

January 16, 2013 at 4:33 PM

memang sedap kak, harus cuba :)

January 17, 2013 at 1:45 AM

aiyaa cm sarat mengandung.. bile due ? hehe. tempat cdgn ni, kena pegi :D

January 17, 2013 at 10:18 AM

hee, taklah mar. sheila belum pregnant lagi. heheheh. harus pergi! jangan lupa bawa family ye :)

Post a Comment