TOLONG SINGGAH DAN BACA INI , HEHE | norsheilasalleh.blogspot.com

TOLONG SINGGAH DAN BACA INI , HEHE

Assalamualaikum...



Lagi 3 hari nak masuk bulan Februari.Cepatnya masa berlalu! Rancangan aku tahun ini nak renew bloglist setiap bulan. Nak kasi chance dekat blogger baru mahupun lama untuk letak link blog kat sini selama sebulan tanpa paksaan. So, 3 hari sebelum masuk bulan baru aku akan post satu entri khas untuk korang bubuh url blog korang.

NOTE :
* bagi url blog sahaja
* tinggalkan komen di entri ini sahaja
* make sure blog anda bebas daripada sebarang gambar lucah dan hal politik (takkan masuk bloglist)
* setiap hujung bulan akan renew bloglist.
* blogwalking setiap hari isnin

p/s : inilah entri khas tersebut [STICKY POST 29 - 31 JANUARI 2013]

DICORET OLEH :

66 comments

January 29, 2013 at 9:48 AM

saya nak2! hehe

ini blog saya : http://betakupu.blogspot.com/

tengs Sheila =)

January 29, 2013 at 10:43 AM

hehe, thank you beta kupu!
sheila noted your link blog :)

January 29, 2013 at 11:28 AM

hehehhehe......
http://kuderuangsendiri.blogspot.com/

January 29, 2013 at 11:35 AM

eh motif sangat? hahahahaha

January 29, 2013 at 11:43 AM

JANGAN LUPA SAYA YE.. :)

fairusmamat.blogspot.com

January 29, 2013 at 12:08 PM

insyallah tak lupa punya. hehehe

January 29, 2013 at 12:27 PM

rasa mcm dh pernah tinggalkan komen, tapi xde pun...

link KA : http://kesumaangsana.blogspot.com

January 29, 2013 at 12:29 PM

hehee, sheila noted link blog KA, thanks sudi dtg sini :)

January 29, 2013 at 1:15 PM

malu la nk bg link..hikhik

January 29, 2013 at 1:17 PM

salam...hamboi, mcm artis..ada sesi bertemu peminat gitew!
http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

January 29, 2013 at 1:27 PM

ngadalah tina, bagi lah. heheheh ;p

January 29, 2013 at 1:27 PM

hahahah retis tak sheila kak nea? hahaha thank you sudi bubuh link blog sini. mudah sikit nak blogwalking :)

January 29, 2013 at 4:02 PM

wah nk join le..hehee..

http://miszrockers.blogspot.com

January 29, 2013 at 4:07 PM

sila letak kite.. hehehe.. shielanya ade kat rodongans. bahasa pahang rodong=kawan. =)

January 29, 2013 at 4:21 PM

tok tok tok... (ketuk pintu).. asalammualaikum.. ada orang tak... hehe
http://waazin.blogspot.com
melawat la blog kita plak ye.. :-)

January 29, 2013 at 4:29 PM

aku ta tengok saja.. salam kenal

January 29, 2013 at 4:37 PM

terima kasih nadia. hehehe noted!

January 29, 2013 at 4:39 PM

baiklah kakak Maria, sheila akan letak kamu hehehhee. rodong? dah macam rodok je bunyi

*confius pulak, hahahhaha*

January 29, 2013 at 4:44 PM

jgn lupa masukkan dalam bloglist shiela tau..
http://waazin.blogspot.com :-)

January 29, 2013 at 4:47 PM

nak nak..

http://cyidasite.blogspot.com/

January 29, 2013 at 4:52 PM

Waalaikumusalam, terima kasih sudi datang sini. sheila roger blog abg waazin pula ye :)

January 29, 2013 at 4:56 PM

terima kasih, salam kenal juga :)

January 29, 2013 at 4:56 PM

mesti masukkan punya. noted!

January 29, 2013 at 4:57 PM

terima kasih cik syida. noted!

January 29, 2013 at 6:48 PM

salam puan shilot .
*saya budak baru belajar :p
http://iloveyoumommyiloveyoudaddy.blogspot.com

January 29, 2013 at 7:23 PM

Nurul nak.. Hehehe :)

www.siezuka.com

January 29, 2013 at 7:31 PM

Wah! Baguslah Sheila ni.. Boleh bagi peluang kat semua orang kan ? =)
Mieza pun nak lah!

http://pape-jer.blogspot.com

January 29, 2013 at 7:40 PM

Usaha yang bagu sini.....

January 29, 2013 at 8:39 PM

Ok shila kita join sekali k..

my url...http://myblogsantai.blogspot.com...

jgn tak masuk tau..he..he..

January 29, 2013 at 9:57 PM

saya join..salam kenal..:-)

http://seribupilihan.blogspot.com

January 29, 2013 at 10:56 PM

jmpa lagi :)

January 30, 2013 at 12:03 AM

lama dah tk join segmen ni..

nk join..

http://arituarini.blogspot.com/

January 30, 2013 at 12:53 AM

RIndu dah beberapa hari tak jengah sini. Jangan lupakan ibu ye..

http://ibuberbicara.blogspot.com/

January 30, 2013 at 6:45 AM

assalamualaikum sheila...mama pun nak juga yer...

http://maszull.blogspot.com

January 30, 2013 at 7:47 AM

ok ni haaa.....

http://sipenyapuburuk.blogspot.com

selamat pagi..!!!

January 30, 2013 at 8:14 AM

nak jugak lea shiela.. heh3..

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

January 30, 2013 at 9:31 AM

Blog saya tak best :( http://wamozuwaha.blogspot.com/

January 30, 2013 at 10:49 AM

letak la juga blog saya yang ohsem ni hehe http://www.noreason.my

:)

January 30, 2013 at 11:44 AM

thank you yayang fida, hehehe sheila noted!

January 30, 2013 at 11:48 AM

nak nak hihi *tak malu kan

http://akupencintahlovate.blogspot.com

January 30, 2013 at 11:48 AM

ok nurul. sheila dah masukkan dalam bloglist :)

January 30, 2013 at 11:49 AM

Alhamdullilah mieza, boleh blogwalking dan tambah kenalan. hehehhee. dah masukkan dalam bloglist sheila :)

January 30, 2013 at 11:53 AM

sheila dah masukkan abg hanif dalam bloglist! hehehe

January 30, 2013 at 11:53 AM

fida, hehe ;p

January 30, 2013 at 11:54 AM

sheila dah masukkan dalam bloglist! hehehe terima kasih Kak Raudzah sudi join sini :)

January 30, 2013 at 11:55 AM

salam perkenalan awak. sheila dah masukkan dalam bloglist! terima kasih ye

January 30, 2013 at 11:56 AM

sheila dah masukkan dalam bloglist! terima kasih ye arul Chelsea!

January 30, 2013 at 11:56 AM

tak lupa ibu, hehehe dah masukkan dalam bloglist sheila. hehehe terima kasih ibu :)

January 30, 2013 at 11:57 AM

Waalaikumusalam kak mas, jemput la. dah masukkan dalam bloglist sheila. terima kasih kak mas :)

January 30, 2013 at 11:58 AM

noted ! heheh terima kasih cik muda ye :)

January 30, 2013 at 11:59 AM

terima kasih awak. dah masukkan dalam bloglist sheila :)

January 30, 2013 at 11:59 AM

tak best? takpe boleh bestkan kemudian. hehe terima kasih ye. sheila dah masukkan dalam bloglist :)

January 30, 2013 at 11:59 AM

hehehe awesome sgt! dah letak dalam bloglist! terima kasih kak :)

January 30, 2013 at 12:00 PM

takyah malu segan! hehe terima kasih awak. sheila dah masukkan dalam bloglist! hehhehe

January 30, 2013 at 12:31 PM

wah, rajinnya sheila.. :)

January 30, 2013 at 1:07 PM

hahaha terlebih rajin ni. sat lagi nak blogwalking kang pening lalat pula. hahahahaha

January 30, 2013 at 1:09 PM

blog shida blh masuk skali x? hehee :D

January 30, 2013 at 1:12 PM

boleh lah yang.. hehehhee

January 30, 2013 at 10:11 PM

saya mahuuu melekat di blog ini ! :)

htt://mayesa-jcb.blogspot.com

January 31, 2013 at 7:52 PM

blog eca leh tak?hehee

www.ecadwinkyasha.com

February 1, 2013 at 12:58 AM

Nia pon nakkk..hehe..bw pon ada hr jgak ea..hehe..tiap hr Xleh..
http://ceritasinia.blogspot.com

February 1, 2013 at 3:47 PM

saya lekatkan mar kat sini kuat2. hehehe

February 1, 2013 at 3:49 PM

boleh sangat kak eca, heheeh

February 1, 2013 at 3:51 PM

ada, sebab nak senang blogwalking hehehe. kalau sikit boleh buat mcm biasa, kalau banyak terpaksa set time juga nia hehehe

February 2, 2013 at 6:58 AM

alaaa..husna dah lmbat ea?? mintak maaf kak, x sempat nak terjah sini..huhu..

boleh lg x??
http://husnazahidi.blogspot.com/

February 7, 2013 at 3:07 PM

takpelah husna, dah masukkan dalam bloglist akak pun. hehehe

Post a Comment