FREE SPECIAL DRAWING FROM DILLA (*__*) | norsheilasalleh.blogspot.com

FREE SPECIAL DRAWING FROM DILLA (*__*)


Assalamualaikum...


Comel tak gambar kartun ni? Kalau korang nak tahu, aku request special drawing daripada blogger Dilla yang merupakan pelukis online yang aku sangat-sangat suka baca blog kartun beliau! Drawing beliau sangat kreatif dan comel kuasa dua yang melampau! hahahahha. Ni drawing kedua yang aku dapat. Dulu, drawing pertama yang aku dapat ada kat entri ini. Memang puas hati sangat dapat request gambar kawin i dengan suami. I love it to the max dilla. Thank you very much kasi free drawing yang awesome! Semoga terus sukses dalam bidang melukis Dilla. Korang jangan lupa singgah blog Dilla :)

p/s : Kiut je jambang kat muka suami kita, heuwhuew!

DICORET OLEH :

30 comments

January 15, 2013 at 8:41 AM

Cute...cute... Akk nak jugak :P

January 15, 2013 at 8:58 AM

kiut miut la...smge sukses dilla

akk pon comey gak ngn suami

January 15, 2013 at 9:21 AM

comel la..

January 15, 2013 at 9:34 AM

mata kau sebenarnye lebih kecik dr tu ye adekku...

January 15, 2013 at 9:50 AM

hehe, sila request dekat dilla. hee. dia sangat rajin layan kawan2 :)

January 15, 2013 at 9:51 AM

terima kasih budak kampung. heee,kartun comel kuasa 1 :)

January 15, 2013 at 9:52 AM

terima kasih tina :))

January 15, 2013 at 9:53 AM

alamakkk kantoi je bro, standard kartun lah! mesti kasi besar sikit. takut org tak nampak mata. heee ;p

January 15, 2013 at 10:43 AM

Comelnya! ^^,

January 15, 2013 at 10:46 AM

Terima kasih mieza ^^

January 15, 2013 at 11:03 AM

KREATIF.. CANTIK.. :)

January 15, 2013 at 11:06 AM

terima kasih, hasil tangan cik dilla kita :)

January 15, 2013 at 12:59 PM

alalalal malunyaaa , sama sama . no biggies saya mmg suka ksai drawing kt org sbb org suka kasi idea nk lukis apa kt saya haha

January 15, 2013 at 1:03 PM

hehehe. bagus2 boleh improved diri kan. heee thank you again dilla :)

January 15, 2013 at 1:29 PM

suami cik afisyaFida tak ada jambang lagi . hehe

January 15, 2013 at 1:31 PM

sangat2 cute ler , suka2

January 15, 2013 at 1:33 PM

belum tahu camne muka dia, heee. heee jambangan ni memikat hati sheila dlu. huahahauauahaua kantoi sudah :)

January 15, 2013 at 1:34 PM

hee terima kasih KA, kalau nak request boleh pergi link Cik Dilla kat bawah gambar tu :)

January 15, 2013 at 2:58 PM

oh, nak kena pesan jugak ni.. ngeeee~~~

January 15, 2013 at 3:01 PM

ahahah, cepatan dong! bagi gambar menarik dan posing maut tau! hahahahah ;p

January 15, 2013 at 5:36 PM

wah... menarik juga tu... tapi pasangan tak ada lagi ni..hehehe. kena hold dulu..haaha

January 15, 2013 at 5:57 PM

alahhh gambar single pun boleh. ahahhaha ;p

January 16, 2013 at 12:19 AM

sheilaaaaaa, comeyyy! cute gileeeee!

January 16, 2013 at 12:23 AM

waaaaaaa sangat kiutttttt

January 16, 2013 at 10:07 AM

sheila memang cute pun! hahahhaa gurau je. weee memang comel kan sheila jadi kartun! hahahhahaha *blushing*

January 16, 2013 at 10:24 AM

heee terima kasih Mak Dara :)

January 16, 2013 at 11:08 AM

olololo.. comel sgt gmbr dia..

January 16, 2013 at 11:12 AM

heee terima kasih za :)

January 17, 2013 at 1:43 AM

cantek comel kiut awesome sumee ade ! eh mengancam la mata sheila hehe :D

January 17, 2013 at 10:18 AM

hahaha, mata sheila kecil sepet je. jadi kartun, besar pulak! hahahahha. thank you mar :)

Post a Comment