TOLONG SHEILA KALAU SUDI (@,@) | norsheilasalleh.blogspot.com

TOLONG SHEILA KALAU SUDI (@,@)

Assalamualaikum...

Alhamdullilah, dah masuk hari yang ke 14 barulah domain baru boleh digunakan. Terima kasih banyak buat Encik Orga yang banyak membantu sheila dari mula hingga ke tahap bosan yang melampau ni. hee. Rupa-rupanya aku kena update profile setting kat AsiaHost barulah diorang approved my DNS Management being actived. *malu*

So, aku harap sangat kawan-kawan boleh tolong suggest yang mana satu header yang sesuai dipakai. Ada option tau, korang tolonglah bantu ya. Kalau nak suggest warna lain pun okey dong. Yang penting, option nama kat header dulu. Aku dah berkenan habis dengan 2 pasang mata tu. TRULY ME. heuwheuw!

option : no 1
 option : no 2
option : no 3
option : no 4

HAHA, kalau ikutkan hati nak pakai warna hijau tu. hihi my fav all the time. [auto publish]

DICORET OLEH :

22 comments

January 9, 2013 at 2:57 AM

option 3 :D

January 9, 2013 at 10:08 AM

yg no 2 kot =)

January 9, 2013 at 10:48 AM

thanks adik! akak pun suka tu. hihiihii

January 9, 2013 at 10:49 AM

taktau lah boleh guna ke tak.. domain asyik buat hal je. adoiyaiii :'(

January 9, 2013 at 11:05 AM

suka no 4 he he he 3 pun ok juga

January 9, 2013 at 11:16 AM

KA sama cam sheila kan. Suka HIJAU! hihi. terima kasih sudi tolong kita. ngeee :)

January 9, 2013 at 12:02 PM

lebih kurang je semua tu.. hehe.. mane2 pon will do..

January 9, 2013 at 12:34 PM

dot may tu lawa :p dlu kite nak buat dot com tapi sebab nak secure register dot my . tapi tak pandai dah step seterusnya .hihi

January 9, 2013 at 1:07 PM

heee thank you ya Fariq :)

January 9, 2013 at 1:09 PM

sheila rasa tak guna kot header dot my tu. give up ohh. bape lama sheila buat asyik tak menjadi je.. sedih =.='

January 9, 2013 at 1:35 PM

sabar okay . usaha itu tangga kejayaan :)

January 9, 2013 at 1:41 PM

insyallah, mudah2an :)

January 9, 2013 at 2:36 PM

Sorang lagi peminat hijau datang. No 3 kot. kalau dah confirm .my tu bolehlah letak no.4

January 9, 2013 at 2:38 PM

heee terima kasih peminat warna hijau. hihi sheila pun macam nak tukar warna hijau. hihi

January 9, 2013 at 8:26 PM

Kalau dah minat warna hijau, no.3 lah! ^_^

January 10, 2013 at 9:18 AM

SAYA TOLONG PILIHKAN NO. 2...

January 10, 2013 at 9:46 AM

saye pilih nmbo3 =)

January 10, 2013 at 10:50 AM

hee thank you mieza :)

January 10, 2013 at 10:51 AM

terima kasih fairus :)

January 10, 2013 at 10:52 AM

ngeee, terima kasih adik peeja comel :)

January 11, 2013 at 3:02 PM

kalo mar.. suke tgk yg no 3 ! :D

January 11, 2013 at 3:07 PM

heee suka ye? nanti sheila check balik hihi. tak sabar nak tahu mana yang the best for my header. heee :)

Post a Comment