KERJA DI HARI PUBLIC HOLIDAY ?! | norsheilasalleh.blogspot.com

KERJA DI HARI PUBLIC HOLIDAY ?!

Assalamualaikum...


Haru! Kebanyakan pejabat amik Public Holiday Thaipusam. My office still working as usual. Sebab dalam gazzeted PH yang company amik tak included Thaipusam. Ampun sangat. I am so wordless monday! Suami pun last-last minute dapat cuti daripada taukey dia. Mata dah bengkak ni, menahan mengantuk yang teramat dek kerana malam tadi lepak Mc Donalds dengan suami. Errrr (^,<)

Terasa nak fly balik rumah. My bos dah suruh amik MC. Me? Take MC without illness, not so good choice for me. Rela kerja oiiii! 

p/s : sila jangan samakan orang yang bekerja di hari public holiday dengan mat-mat bangla. Nepalese kat my ofis pun kerja today. Cari makan nyehnyehnyeh!

DICORET OLEH :

16 comments

January 28, 2013 at 11:43 AM

alahai.. nak buat cmna keja je lah

January 28, 2013 at 12:15 PM

haha betul tu hana, redha je ♥

January 28, 2013 at 1:11 PM

SAYA PUN KERJA JUGAK PASAL MELAKA TAK AMBIL CUTI THAIPUSAM..

January 28, 2013 at 1:15 PM

satu geng lah kita fairus! hehe. takpe, kerja pun best gak. hehehehe. trafik kat tempat sheila tak jem langsung sebab ramai cuti hehehe

January 28, 2013 at 4:38 PM

A ah setengah kompeni dia tak amik thaipusam ni sebagai cuti. sakit hati jugakla kena keja hari ni mcm mummy sendiri.kekek

January 28, 2013 at 5:17 PM

hehe, satu geng la kita kak Akmar. hee. takpe2, nasib baik bukan perayaan kita :)

January 28, 2013 at 7:16 PM

hehe.. chumel. haah la. org len duk cuti tau hari ni. hehe.. kerja baik2! hehehehe.. =)

January 29, 2013 at 8:34 AM

Jomlah Sertai Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
Klik Sini !

January 29, 2013 at 10:38 AM

amboiii kena perli dengan kak maria kita ni. nyehnyehnyeh! takpe2 ;p

January 29, 2013 at 10:39 AM

insyallah saya sertai kemudian ye. thanks for invited me :)

January 29, 2013 at 10:58 AM

pekerja contoh ni.. teruskan.. terbaekkk ;)

January 29, 2013 at 11:16 AM

huhu, terima kasih mak dara! hahahahha ;p

January 29, 2013 at 12:28 PM

he he sesekali bekerja waktu org len cuti pun best ape !

January 29, 2013 at 12:31 PM

yg bestnya, tak jem! hehe

January 30, 2013 at 10:21 PM

nepalase ? hakhak geng baru ek :P

February 7, 2013 at 11:06 AM

geng lama haa hahahahhaha ;p

Post a Comment