SEGMEN BLOGLIST ECADWINKYASHA 2013 | norsheilasalleh.blogspot.com

SEGMEN BLOGLIST ECADWINKYASHA 2013


Assalamualaikum...


>> Mudah je segmen ni, buat satu entri khas untuk segmen ni (WAJIB) 
>> Bubuh header kak Eca dalam entri
>> Optional (pilih mana kita mahu buat ye)
* masukkan link blog eca dalam bloglist kita
* follow & like fanpage, follow google+
* tekan button share entri ini untuk cabaran SEO
>> Jangan lupa bubuh ayat wajib di akhir entri, "Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 kelolaan ecadwinkyasha.com
>> Tinggalkan Nama Blog, email dan url entri sahaja dalam kotak (di entri eca) 
>> Tamat 11.59 pm 31 Januari 2013 (ada 3 hari lagi je wehhhh)

Pagi tadi aku ada juga buat satu segmen untuk bloglist Februari 2013, pastu usha-usha dekat pingje.org nampak link kak Eca. Terus nak join segmen bloglist 2013 daripada Eca Dwinky Asha. Aku harap ada ramai kawan-kawan yang sudi memeriahkan segmen kak Eca dengan aku sekaligus. hehe. Segmen aku pun mudah juga. Just tinggalkan link blog korang dekat entri ini >>bloglist Februari 2013<<

"Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 kelolaan ecadwinkyasha.com"

DICORET OLEH :


4 comments

January 29, 2013 at 11:15 PM

SELAMAT BERSEGMEN...

January 30, 2013 at 11:30 AM

terima kasih fairus :)

January 31, 2013 at 7:40 PM

kak eca?.alamak,eca muda lagi.baru 24thn.hahaha.

thanks sebab sudi join.

February 7, 2013 at 10:26 AM

hehe sorry eca, ala beza setahun rupanya kita. hehehe panggil eca ye pasni. hehehe sama2 kasih eca :)

Post a Comment