PERHATIAN BUAT KAKI HOLIDAY [>,<] | norsheilasalleh.blogspot.com

PERHATIAN BUAT KAKI HOLIDAY [>,<]


Assalamualaikum...

Groupon. Salah satu website yang sangat berguna untuk kita-kita yang merupakan kaki holiday. Segala bendaa dia bagi kemurahan yang berbaloi. Make sure kita sign up, senang nak detect groupon via email. Aku dah download aplikasi Groupon untuk android. Setiap kali ada deals yang murah, notification akan sampai ke email kita mahupun melalui telefon. 

Terbaru, aku tengok kat deals : Kuching just rm98, jimat rm21 (valid till 30 May 2013) kat Damai Beach Resort. Awesome kau. Murah je, booking groupon tamat 31 Januari 2013. Hurry up! Aku dah booking some place. hehe. Simpan buat pekasam dulu. hahaha. Korang boleh cari banyak lagi deals yang murah tak ingat dunia. wakakaka. Jom pergi holiday ! Yang penting sekali, korang pusing satu Malaysia dulu baru ke luar negara. The most beautifull country! I love Malaysia, and hubby too. Eh??


DICORET OLEH :

4 comments

January 30, 2013 at 2:54 PM

wow...mmg murahh...bile lah dapat pegii..

January 30, 2013 at 5:44 PM

hehe, tahu takpe. harus cari masa untuk merehatkan diri :)

January 30, 2013 at 10:17 PM

eh betul ke ni sheila ? thanx sharing,.. hehe mmg ktorng berangan nk p kuching tgh tahun ni :D

February 1, 2013 at 1:20 PM

betul mar, hehe. dengan family ke? bestnya. groupon banyak choices :)

Post a Comment