HANIF IDRUS GIVEAWAY 2013 SEGMEN | norsheilasalleh.blogspot.com

HANIF IDRUS GIVEAWAY 2013 SEGMEN

Assalamualaikum...


Lepas kena tag dengan ibu, aku decide nak meriahkan lagi giveaway yang dibuat oleh saudara Hanif. Hadiahnya sangat comel! Aku rasa budak kecik hingga ke mak-mak orang pun suka benda ni. hihi. Keychain! Pemenang yang dipilih nanti akan dapat 3 keychain. Whoahhh! Menarik kan? Tarikh giveaway ni bermula 9/1/13 - 9/2/13 [selama sebulan].

Aku nak tag 2 kawan iaitu Sapeeja & Afisya Afida 


DICORET OLEH : 


106 comments

January 11, 2013 at 11:30 AM

gud luck sheila..!!

January 11, 2013 at 11:40 AM

thank you puteri!!
heee :)

January 11, 2013 at 12:19 PM

Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

January 11, 2013 at 12:23 PM

'Pemilihan pemberian key-chain berdasarkan jumlah komen terbanyak dalam entri Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen di blog anda' saya tak ada follower ramai so tak berpeluang nak dapat keychain huhu tak pe saya cuba cuba cuba hehe

January 11, 2013 at 12:28 PM

gd luck ye dik

January 11, 2013 at 1:18 PM

My pleasure abang hanif! hehe. sheila harap segmen abg hanif ni meriah macam bunga api. hihi :)

January 11, 2013 at 1:19 PM

belum cuba, belum tau fida. nanti kawan2 yang dah joined segmen abg hanif ni akan blogwalking so boleh tambah kenalan. no worries about the prizes :)

January 11, 2013 at 1:20 PM

Terima kasih kak KA :)

January 11, 2013 at 1:39 PM

dari segmen yg sama , done follow, follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 11, 2013 at 1:45 PM

terima kasih wana, sudi jenguk sini. insyallah sheila jenguk sana ye :)

January 11, 2013 at 2:02 PM

dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

January 11, 2013 at 2:50 PM

terima kasih sudi jenguk sini. insyallah sheila jnguk sana dan follow juga ye :)

*salam perkenalan

January 11, 2013 at 2:59 PM

yeayy entry dh buat tnggu nak publish je :D
gudluck sheila ^^

January 11, 2013 at 3:06 PM

yeayyy mar pun join juga! hihi. thank you mar. insyallah. good luck to you too Mar :)

January 11, 2013 at 3:53 PM

oh begitu huhu tak penah buat pulak segmen2 macam ni . okay saya buat . :)

January 11, 2013 at 3:56 PM

yeayy ada geng lagi sorang! thanks fida. sheila doakan fida menang giveaway nanti :)

January 11, 2013 at 4:10 PM

tengah cari idea nak tulis . hehe

January 11, 2013 at 4:15 PM

Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga Berjaya :)

January 11, 2013 at 4:24 PM

datng dr segemen yg sme..salam kenalan..good luck..done follow you..=)

http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 11, 2013 at 4:28 PM

yeayy! dah publish pun! thank you fida! :)

January 11, 2013 at 4:28 PM

sebab awak fida dah join , hehe,
http://iloveyoumommyiloveyoudaddy.blogspot.com/2013/01/blog-post_11.html

January 11, 2013 at 4:28 PM

Waalaikumusalam w.b.t nur fahz. terima kasih awak. good luck to you too :)

January 11, 2013 at 4:30 PM

terima kasih nadia johari! good luck you too. nanti sheila singgah blog awak ye :)

*salam perkenalan

January 11, 2013 at 4:30 PM

thank you fida, sheila dah baca. comel!

January 11, 2013 at 5:36 PM

gud luck dear.. :)

January 11, 2013 at 5:38 PM

thank you izfanora :)

January 11, 2013 at 6:32 PM

Good luck Sheila!
Ibupun datang dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 11, 2013 at 6:37 PM

Gudluck sheila ^^

January 11, 2013 at 9:25 PM

Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 11, 2013 at 9:47 PM

Bw dari GA sama^^
http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 12, 2013 at 6:27 PM

ramai gak yang join segmen ni

January 12, 2013 at 8:40 PM

selamat bersegmennnnnnn

January 12, 2013 at 9:56 PM

Gudluck Sheila! ^_^

January 12, 2013 at 10:55 PM

salam dri budak kampung
naek baseka dri sana ke sini
dtg nktempek sini

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 13, 2013 at 12:10 AM

Salam, Hootoh datang ronda peserta Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen.
Hootoh Blog: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

January 13, 2013 at 12:55 AM

salam.. jalan2 sini :)
dari giveaway yg sma...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 13, 2013 at 1:26 AM

dah join segmen giveaway hanif? mari kita ramai2 tambah hadiah dan dapat kawan..

http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 13, 2013 at 12:03 PM

dari segmen yg same...goodluck!!!

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 13, 2013 at 4:28 PM

Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

link leeza :
http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

-moga terus sukses, terus berkunjung-

January 13, 2013 at 10:39 PM

Hai dan salam kenal. Good luck.

January 13, 2013 at 10:48 PM

Salam kenal. Good luck for this giveaway. Lupa lak nak letak link.

My link:
http://amirofie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 14, 2013 at 10:55 AM

thank you ibu!
nanti sheila jenguk ibu ya :)

January 14, 2013 at 10:58 AM

thank you aina :)

January 14, 2013 at 11:09 AM

Terima kasih Cik Putih, sudi jenguk sini. sheila dah jenguk blog awak juga. good luck you too :)

January 14, 2013 at 11:13 AM

thank you, sheila jenguk sana juga :)

January 14, 2013 at 11:24 AM

alhamdullilah, semua menyokong encik haniff. hehe :)

January 14, 2013 at 11:36 AM

terima kasih Mak Dara :)

January 14, 2013 at 11:37 AM

thank you mieza :)

January 14, 2013 at 11:40 AM

hihi comel je pantun! hehe. thank you. sheila jenguk blog awak juga :)

January 14, 2013 at 11:45 AM

terima kasih. sheila jenguk blog awak juga tapi takda nampak ruangan komen? camne nak tinggalkan komen ni...

January 14, 2013 at 11:50 AM

terima kasih, sheila dah jenguk blog awak juga :)

January 14, 2013 at 11:55 AM

alhamdullilah, mmg dah joined pun. hee. sheila dah jenguk blog awak juga :)

January 14, 2013 at 1:06 PM

terima kasih! nanti sheila jenguk blog awak :)

January 14, 2013 at 1:09 PM

thank you! sheila jenguk sana juga :)

January 14, 2013 at 1:12 PM

terima kasih! sheila dah jejak blog awak! good luck you too dan salam perkenalan :)

January 14, 2013 at 1:12 PM

no worries, sheila boleh jejak blog awak kalau takda link, klik gambar pun ok :)

January 14, 2013 at 8:38 PM

wah, dapat hadiah keychain la pula ye.

January 14, 2013 at 9:55 PM

Sama-sama.

January 14, 2013 at 10:32 PM

Salam,
Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
Anda sudah berada di bloglist saya…
Hanif blog bloglist
Terima kasih sertai segmen saya
Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

January 15, 2013 at 10:04 AM

perempuan memang suka benda comel gini. hihi. tak salah kita memeriahkan segmen kawan blogger kan. heehehhee

January 15, 2013 at 10:05 AM

Alhamdullilah, terima kasih Hanis Idrus! nanti sheila singgah sana hehehe :)

January 15, 2013 at 10:05 AM

:)

January 15, 2013 at 6:35 PM

hai.. dtg jalan2 cni.. dari segmen yang sama.. if sudi jom lawat and jadi followers saya.

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html


terima kasih <3

January 16, 2013 at 10:05 AM

terima kasih datang sini. sheila dah jenguk blog awak :)

*salam perkenalan!

January 16, 2013 at 12:04 PM

singgah dari segmen yang sama..
selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 16, 2013 at 1:05 PM

terima kasih awak. sheila jenguk blog awak juga ye :)

January 16, 2013 at 2:07 PM

dari segmen yg sama...selamay bersegmen buat anda dan rakan2 sekalian... done follow....follow me back yer..

http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 16, 2013 at 2:40 PM

terima kasih awak. sheila dah jenguk blog awak dah :)

January 16, 2013 at 4:43 PM

http://asmarpunyablog.blogspot.com/
dtg bw, dah lama follow sini

January 16, 2013 at 5:06 PM

terima kasih, sheila dah jejak blog awak :)
Good luck ye!

January 16, 2013 at 7:41 PM

singgah balas kunjungan sini.
good luck jgk key :)

January 17, 2013 at 12:31 AM

hamba datang membalas kunjungan tuan hamba ke halaman hamba =)

January 17, 2013 at 10:16 AM

thank you michelle :)

January 17, 2013 at 10:17 AM

terima kasih ye 3no gr33ny!

January 18, 2013 at 8:55 AM

hye, syasya dtg membalas kujungan :)


http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

~GOOD LUCK ~

January 18, 2013 at 9:26 AM

Gud luck yer..

Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 18, 2013 at 9:45 AM

thank you syasya :)

January 18, 2013 at 9:45 AM

thank you cheq kaq~ heee

January 18, 2013 at 11:22 AM

Gud luck yer..

saya datang dari segmen yg sama juga

http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 18, 2013 at 11:36 AM

terima kasih ina, good luck you too :)

January 21, 2013 at 12:25 PM

Updated terbaru:
Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
pergi ke:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

January 21, 2013 at 1:09 PM

terima kasih abg hanif. nanti sheila usha sana ye :)

*dah makin ramai joined!

January 22, 2013 at 8:56 AM

dari segmen sama. dtg singgah

January 22, 2013 at 10:12 AM

terima kasih lynn :)

January 22, 2013 at 10:21 PM

Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

selamat maju jaya dari :
http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 23, 2013 at 8:16 AM

datang sini dr segmen yang sama membalas kunjungan

selamat bersegmen

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

January 23, 2013 at 10:04 AM

Waalaikumusalam mar, sheila singgah blog mar ye. good luck you too my dear :)

January 23, 2013 at 10:06 AM

Terima kasih syaz sudi jenguk sini, sheila dah jenguk blog awak haritu. Good luck!

January 23, 2013 at 5:26 PM

dari segmen yg sama

http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 23, 2013 at 5:49 PM

thank you wantie! sheila dah jenguk blog awak dah. good luck sekali lagi :)

January 24, 2013 at 7:50 PM

Assalam..dan salam perkenalan..=)
husna singgah dari segmen yg sama..
selamat bersegmen ye..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 25, 2013 at 10:16 AM

Waalaikumusalam husna, terima kasih sudi jenguk sini. akak dah jenguk blog husna :)

January 27, 2013 at 8:08 AM

http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Minta maaf ye saya terlambat ke sini.... done follow

January 28, 2013 at 9:45 AM

Its ok Joanna Yunus. terima kasih sudi jengah sini :)

Good luck!

January 29, 2013 at 12:15 PM

Jalan-jalan Melihat senarai komen..
Kan segmen dah nak habis..hehehehe

January 29, 2013 at 12:35 PM

lagi seminggu kan? kejap je nak habis dah. hehehe

January 31, 2013 at 8:11 AM

dari segmen sama . maaf agak sibuk . bru buka :) semoga berjaya :) http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 31, 2013 at 9:40 PM

Dari segmen yang sama....

http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

February 3, 2013 at 11:17 AM

singgah dr segmen yg sama..:)

February 3, 2013 at 11:45 AM

salam ziarah kat sini dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah kawan-kawan..

February 4, 2013 at 6:45 PM

Salam Satu Blogger.
Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
http://www.hanifidrus.my/
Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
Sila lihat senarai pemenang di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

February 15, 2013 at 4:15 PM

its ok dear. salam perkenalan ye :)

February 15, 2013 at 4:16 PM

thank you dear. sheila dah jenguk sana juga. sorry lambat balas. tak perasan :)

February 15, 2013 at 4:16 PM

terima kasih kak.

February 15, 2013 at 4:19 PM

sheila lagi lambat nak membalasnya kak raudzah! heheheh takpe kot :)

February 15, 2013 at 4:20 PM

sama-sama kasih abg hanif! yeayy sheila tersenarai sebagai pemenang juga. yahoooo :)

Post a Comment