I MISSED MY SHAWL ! | norsheilasalleh.blogspot.com

I MISSED MY SHAWL !

Assalamualaikum...



dah 2 bulan tak pakai shawl!
terasa kembali muda pula. miahahahah ;p


DICORET OLEH : 

36 comments

January 18, 2013 at 8:58 AM

nape xpakai lg?

January 18, 2013 at 9:37 AM

dulu seblm kawen rajin lilit... skrg yana pkai tdung sarung jerk. hehehhh

January 18, 2013 at 9:52 AM

sebab bila nak solat, malas nak buka dan lilit balik. hahaha. time tengah ABC, bolehlah nak fesyenkan kepala ni. hihi

January 18, 2013 at 9:53 AM

samalah dgn sheila. tapi suka je beli shawl even tak pakai. hehehehe

January 18, 2013 at 11:33 AM

Comel :D

January 18, 2013 at 11:36 AM

terima kasih kak :)
heee

January 18, 2013 at 1:08 PM

assalam akak.thanks singgah blog sararose dot my..berkenaan dengan soalan akak tu pendaftaran hanya boleh dibuat melalui online kalau xsilap saya..

January 18, 2013 at 1:10 PM

suka tgk org pakai shawl...ayu jer..tp kena pandai lilit la,x mcm hakak,pagi elok lg..petang dah rupa kak limah....silap lilit!nak cepat...huhuhu

January 18, 2013 at 1:13 PM

mak pun masa mula mula berhijrah pada setahun lebih yg lepas memang suka pakai shawl .. habis mak lilit sana lilit sinii tp bila dah setahun 5 bulan berlalu mak lebih senang pakai tudung siap.. just sarung dan boleh terus keluar hehehehe

January 18, 2013 at 1:16 PM

itulah masalahnya kak, sheila ni pagi je ok. petang dah terkeluar anak2 rambut. siap kena tarik dek suami tu. sedih betul. miahhahahahaha ;p

January 18, 2013 at 1:18 PM

lebih kurang je kita ni mak dara. sheila baru bertudung dalam 2 tahun yg lepas. hehe. alhamdullilah, pakai shawl bila ABC je. hari lain pakai tudung sarung lagi senang kan :)

*kat KL berlambak kedai jual tudung sarung murah2, start rm 0.90 sehelai pun ada mak. sheila beli banyak. hehehe kaki shopping :)

January 18, 2013 at 1:19 PM

Waalaikumusalam sara, thanks sara ye untuk jawapan sara. alhamdullilah sheila dah berjaya daftar pagi tadi. hehe. tak sabar nak belikan phone untuk suami :)

January 18, 2013 at 2:02 PM

namoak cantiklah u in shawl

January 18, 2013 at 2:02 PM

mmg nmpak cantik pakai shawl :) salam kenal,jmput follow kmbali :)

January 18, 2013 at 2:03 PM

nampak budak kan KA? hehe thank you sis :)

January 18, 2013 at 2:04 PM

terima kasih mamapapa, salam perkenalan juga :)

January 18, 2013 at 2:10 PM

nory suke pakai bawal skrg ni...hehe

January 18, 2013 at 2:49 PM

aah, tapi sheila malas nak iron tudung! hihi. kalau nak g kenduri memang wajib iron bawal. bawal best lembut kan :)

January 18, 2013 at 3:22 PM

comel... za lg lama.. dkt setahun kot. haha..

January 18, 2013 at 3:29 PM

yeker? manade comel. hahahaha. za skrg pakai bawal je ke? hihi :)

January 18, 2013 at 4:05 PM

hahahha, cyda masih setia dengan shawl, walaupun pening nak lilit2.. cyda tak reti pakai tudung instant tu, hehe :D

January 18, 2013 at 4:13 PM

baguslah, cyda masih setia. sheila ni macam lalang je. hahaha. tapi rindu nak pakai shawl. terasa macam budak balik :)

January 18, 2013 at 5:01 PM

tetap comel...sy suke tgk org pakai shawl, tapi sy ni mcm tak sesuai jer. salam perkenalan... jemput singgah blog saya nabihahsejutarasa.blogspot.com

January 18, 2013 at 5:18 PM

takpe. boleh je kalau nak pakai kan. janji tutup aurat. nak takut buatpe kalau org kata tak comel ke tak sesuai ke. hee salam perkenalan juga buat awak. saya singgah blog awak ye :)

January 18, 2013 at 6:15 PM

kte pun da lme tak pakai shawl.t'ingin nak pky.tp amek mse yg lme nk siap. hehe

January 18, 2013 at 8:47 PM

i loved my shawl.. hehe eh ! memang muda lah.. xde kembali2 nye :D

January 18, 2013 at 9:39 PM

Comellah Sheila pakai shawl..

January 19, 2013 at 3:37 AM

Mieza pun dah lama tak bergaya dengan shawl.. Skang lebih prefer tudung syria jer.. Simple & cepat nak pakai.. Hehehe..

January 19, 2013 at 2:04 PM

pakai la luna, mesti comel... hehehee. sheila pakai masa tengah cuti je :)

January 19, 2013 at 2:05 PM

ehhhh yeker? alhamdullilah. masih muda bolehlah hahauahaaa ♥

January 19, 2013 at 2:05 PM

terima kasih ibu
*malu*

January 19, 2013 at 2:07 PM

betul, tapi sekali sekala kena gaya gak mieza.. nanti suami tengok comel2 ni gerammmm pulak. hehehehe. ♥

January 21, 2013 at 11:09 AM

za pakai apa yg sempat.. hahaha.. tp, mmg dr dulu za suka bawal.. sbb cantik kat muka.. kot.. :P

January 21, 2013 at 11:26 AM

setuju! memang cantik terletak dekat muka kan. sheila selalu pakai bila rajin je. hehhee

January 22, 2013 at 1:05 AM

Comel.. orang yang pakai shawl ni.. kalau kurus elok la.. sbb muka nampak bam3. tadi jalan2 kat blog mai. if nak SD tolong.. boleh inbox kat page SD.. ni link page SD
http://www.facebook.com/SDblogpage

Jemput datang blog SD
http://superdreamland.blogspot.com/

January 22, 2013 at 10:13 AM

terima kasih SD, saya gemuk pipi je. hehe. badan keping lagi. insyallah kalau nak bantuan, sheila bagitau SD ye. salam perkenalan :)

Post a Comment