SANGAT NOSTALGIA BAGIKU | norsheilasalleh.blogspot.com

SANGAT NOSTALGIA BAGIKU

Assalamualaikum...



Aku malas nak re-type. So korang boleh baca full story dekat link bawah gambar ni. Hehe. Hari ni adalah hari special bagiku even dah setahun berlalu... Inilah permulaan buat kami untuk apa yang kami ada hari ini. Love so much!

DICORET OLEH : 




12 comments

January 22, 2013 at 9:30 PM

weewit mengimbau kenangan ye.. sheila dh sihat belum ?

January 22, 2013 at 11:39 PM

SIMPAN BUAT KENANGAN.. TAPI AL-QURAN JANGAN DISIMPAN SAJE YE.. :)

January 23, 2013 at 12:51 AM

kenangan terindah dalam hidup kita kan sheilaaaa :)

January 23, 2013 at 9:49 AM

ooo anibeseri btunang.... =)

January 23, 2013 at 10:15 AM

alhamdullilah sihat dah mar! tak makan ubat pun boleh sihat. hihi. syukur alhamdullilah. aah, gatal plak otak nak mengimbau kenangan. hihi :)

January 23, 2013 at 10:16 AM

insyallah Al-Quran tak ditinggalkan jadi kenangan. thanks you Faris :)

January 23, 2013 at 10:16 AM

yeee kat nadia juga, dan kawan2 yang dah kawin sekarang! hehehehehe *mood honeymoon lagi?*

January 23, 2013 at 10:21 AM

hehe tak berapa anniversary sangat awak. hee dah lama ni.. :)

January 23, 2013 at 11:31 AM

teringinnya nak kahwin.... ish.. tak sabar tak sabar..hehehe

January 23, 2013 at 1:03 PM

cari calon yang solehah ye. sheila doakan boni cepat2 kawin. hehe. boleh geng nanti :)

January 23, 2013 at 7:25 PM

22 jan 2013 genap setahun sy menjadi tunangan orang..hehehe

January 24, 2013 at 9:50 AM

Setahun bertunang? Lamanya mimie. bila nikahnya? hehehe

Post a Comment