MY CUTE LITTLE BOYS | norsheilasalleh.blogspot.com

MY CUTE LITTLE BOYS

Assalamualaikum...

payin & maman

Hari minggu yang lalu, aku sangat happy sebab balik rumah mak. Dan ada anak-anak buah aku dan siblings. hee. Memang rejoiced gila lepak kat rumah layan diorang. Tengok payin tu, nampak je aku pegang tab terus kasi posing baik punya. Dia sangat fotogenik tau, al maklumlah babah diorang jurugambar hebok.. Mana lagi kuahnya nak tumpah kalau tak ke nasi. Takkan nak tumpang kat lantai pula kan? ekekekekkk...

Payin seorang abang yang penyayang dekat adiknya Maman. Dia tengah buat apa2 pun, still nak tunjuk muka geram kat adik dia yang sorang tu. hehe. Me so jeles!!! Payin dan Maman sangat comel macam Moktie dia. opssssss =.='

DICORET OLEH : 

24 comments

January 22, 2013 at 9:20 AM

comel je dedua tu

January 22, 2013 at 9:29 AM

both also cute!

January 22, 2013 at 10:12 AM

hehe, terima kasih tina. hehe hero kita tu :)

January 22, 2013 at 10:13 AM

klu dpt blk kg mmg hepi + ada plak anak buah = kecoh & meriah hehehe

January 22, 2013 at 10:22 AM

thank you kak Akmar! hehehe

January 22, 2013 at 10:25 AM

yup, betul sangat! jumpa anak2 buah ni menyeronokkan :)

January 22, 2013 at 11:07 AM

alololo tomeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

January 22, 2013 at 11:21 AM

cuted!.ehehe..tp pasal yg keci tu takut kamera je??. :)

Admin@pingje.org

January 22, 2013 at 12:09 PM

cute...pandai pulak pose bila amk gmbr ya :p

January 22, 2013 at 12:34 PM

heeee terima kasih mak dara ♥

January 22, 2013 at 12:35 PM

yang kecik tu tak takut kamera pun, dia rimas abg dia hug kuat2. hahahaha thank you admin pingjedotorgpage!

January 22, 2013 at 12:36 PM

dua2 memang suka kamera. ikut mak ayah dia. hehe. thank you sis ♥

January 22, 2013 at 1:08 PM

telatah kanak2 memang menghiburkan.. tak sabar nak tunggu 1st anak buah kuar...

January 22, 2013 at 1:12 PM

betul tu, sheila suka sangat anak2 buah ni. penghibur hati sekeluarga. hehehe. bila anak buah yang pertama nak keluar? hee

January 22, 2013 at 2:49 PM

comelnya mrk be2 ... yana skrg pon menumpang kasih kat anak2 buah jerk.. hehehh

January 22, 2013 at 2:50 PM

hehe, terima kasih yana. hee takpelah. tumpang kasih diorang ni tak luak pun. hehehehe :)

January 22, 2013 at 3:01 PM

kalau cari model budak. xyah susah2 nak cari kan..hehe

January 22, 2013 at 3:07 PM

hahaha. nak cari model? boleh2. yang kecil tu pernah jadi pelakon extra masa raya lepas. hehehe.

January 22, 2013 at 4:08 PM

sheila, jambu la muke diorng hihi sooooo cute !! i like jambu :P

January 22, 2013 at 4:39 PM

hehe. jambu ek? heee memang pun! sheila like jozan! hahahahha *tiba2*

January 22, 2013 at 8:24 PM

kalau masuk saya tu, mesti bertambah comel dorang.hahahahaa

January 23, 2013 at 10:09 AM

amboiii melampauuuu. pecah kamera kalau ada orang besau kat situ nak menyibuk! miahahhahahaha ;p

*yang tambah comel diorang je! hihi^^

January 28, 2013 at 7:20 PM

comellnyaaa.... hehehe..

February 15, 2013 at 4:14 PM

tengok makcik ler hahahahar

Post a Comment